Chciałam tylko zapytać, czy nie uważacie, że ogłoszenie na mo
http://www.ogloszenia.moja-ostroleka.pl ... 10774.htmlz prośbą o pomoc dla Martynki jest jakieś podejrzane..?
szukałam informacji o tym, na stronie oficjalnej dziewczynki, nie ma wzmianek o możliwości wysyłania smsów
(
http://www.martynakruk.pl/index.php?opt ... &Itemid=20 ). Szukając informacji w google można przeczytać ewentualnie o smsach treści "martynka" na nr na pewno nie taki, ale nie wazne (swoją drogą, sms na podany numer zżera nam ponad 23zł i slatego upodobali go sobie naciągacze

.. na szczęscie nie wiem tego z autopsji, a znalazłam w googlach

)..
oczywiście mogę się mylić, jednak pierwszy raz spotykam się z czymś takim, aby w treści smsa z prośbą o pomoc kazali wpisać jakiś dziwny ciąg znaków "GO xwkuee".. sami wiecie

to nie musi być temat do dyskusji.. po prostu, jeśli ktoś próbuje zarobić na nieszczęsciu dziecka - to.. brak mi słów cenzuralnych, żeby napisać co o takiej osobie myślę... Jeśli się pomyliłam - przepraszam..