moja-ostroleka.pl    OgÅ‚oszenia    Forum    Galeria    Czat    Randki    Typer   
*
* Zaloguj   * Zarejestruj * FAQ    * Szukaj
Teraz jest 04:27, 10.09.2010

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wÄ…tek Odpowiedz w wÄ…tku  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 TytuÅ‚: Pomoc dla Martynki czy oszustwo????
PostNapisane: 17:24, 10.03.2010 
kapral

Chciałam tylko zapytać, czy nie uważacie, że ogłoszenie na mo
:arrow: http://www.ogloszenia.moja-ostroleka.pl ... 10774.html

z prośbą o pomoc dla Martynki jest jakieś podejrzane..?

szukałam informacji o tym, na stronie oficjalnej dziewczynki, nie ma wzmianek o możliwości wysyłania smsów
( :arrow: http://www.martynakruk.pl/index.php?opt ... &Itemid=20 ). Szukając informacji w google można przeczytać ewentualnie o smsach treści "martynka" na nr na pewno nie taki, ale nie wazne (swoją drogą, sms na podany numer zżera nam ponad 23zł i slatego upodobali go sobie naciągacze :? .. na szczęscie nie wiem tego z autopsji, a znalazłam w googlach :mrgreen: )..

oczywiście mogę się mylić, jednak pierwszy raz spotykam się z czymś takim, aby w treści smsa z prośbą o pomoc kazali wpisać jakiś dziwny ciąg znaków "GO xwkuee".. sami wiecie ;)

to nie musi być temat do dyskusji.. po prostu, jeśli ktoś próbuje zarobić na nieszczęsciu dziecka - to.. brak mi słów cenzuralnych, żeby napisać co o takiej osobie myślę... Jeśli się pomyliłam - przepraszam..

Zobacz profil WyÅ›lij e-mail  

TytuÅ‚: Re: Pomoc dla Martynki czy oszustwo????
PostNapisane: 18:37, 10.03.2010 
młodszy chorąży

To wszystko jedna wielka opera mydlana. Chcesz zdefraudować pieniądze - załóż fundację, chcesz okradać ludzi na prymitywnych uczuciach - załóż swój nr do wysyłania płatnych smsów.

Jeszcze siÄ™ na to ludzie nabierajÄ… :?: :crazy:

TytuÅ‚: Re: Pomoc dla Martynki czy oszustwo????
PostNapisane: 22:00, 10.03.2010 
kapral

niektórzy na pewno się nabierają... ciężko czasami uwierzyć, żę kosztem biednego dziecka jakaś menda może zechcieć zasilić sobie konto w telefonie.. :?

Zobacz profil WyÅ›lij e-mail  

WyÅ›wietl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wÄ…tek Odpowiedz w wÄ…tku  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości