Modzel napisał(a):
Wiesz po tych mieszkaniach co widziałem z chęcią kupię mieszkanie takie jak oglądałem, drzwi w miarę nowe, podłoga mozajka z drewna też w miarę nowa, wycekolowane pokoje, nowe okna i parapety, łazienka remontowana jakieś 3 lata temu, kuchnia do lekkiego remontu, w mieszkaniu nowa szafa -blok z wielkiej płyty, cena 3300 zł za m2 już nie podlega negocjacji, z chęcią kupiłbym takie za 2900-3000 zł, płatne od razu gotówką, widziałem też takie ,że pożal się BOŻE, teraz na Powstańców jest takie na sprzedanie, na 4 piętrze , cena 2900 zł, nie podlega negocjacji jak stwierdzili właściciele, mieszkanie to kompletna NORA jak większość tych , które ostatnio widziałem, osiedle cetrum mieszkanie 37 m2 - cena 135 000 zł , do lekkiej negocjacji do 130 000 zł, przy Bili 50 m2 - cena bez negocjacji 185 000 zł, najlepsze jest to na centrum 48 m2, pytam się w jaki stanie są okna- pani mówi ,że są stare ale jeszcze wg. niej są są w miarę dobre, podłoga -stare płytki pcv, łazienka remont widziała 12 lat temu jak i całe mieszkanie--- cena za m2 3400 zł do lekkiej negocjacji !!!.
Jestem taki ,że zawsze się targuję, mam pieniądze , ale ludzie ostro trzymają cenę, fakt,że mi się nie śpieszy z kupnem i może trafię okazję ,że ktoś będzie chciał szybko sprzedać, ale na razie po tym co oglądałem i usłyszałem cenę to marnie to widzę, ale zawsze byłem pesymistą, ale może tym razem szczęście dopisze---- UF.
CZEKAM NA OKAZJĘ KUPNA MIESZKANIA - MOŻE BYĆ W BLOKU Z WIELKIEJ PŁYTY W CENTRUM MIASTA, SZUKAM MIESZKANIA CZYSTEGO, ZADBANEGO DO LEKKIEGO REMONTU OKOŁO 48 M2 - PŁACĘ GOTÓWKĄ - 3000 ZŁ ZA M2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Masz rację, miałem to samo.
Wszystko zależy od tego czy śpieszy ci się z kupnem czy nie. Gotówkę masz także jest juz dobrze a reszta to kwestia czasu. Osoby które tak jak piszesz ostro trzymają cen i nie chcą zejsc prawdopodobnie sondują ceny na rynku i nie koniecznie muszę sprzedawac. Moze też byc że mają drogie kredyty jeszcze na tych mieszkaniach i muszą się zamknąc w kosztach. Jeśli jest gotówka i czas to znajdziesz nawet za 2700 tak jak ja

Tak na marginesie:
Na jaracza na przeciw szkoły ósemki jest 48 na 1 piętrze za 2700zł. Są nowiusieńkie okna i nowe drzwi. Srodek cały do remontu. Kobieta zejdzie do 2500. Byłem zainteresowany ale lokalizacja nie do końca mi odpowiadała. Ale w tym roku ul. Jaracza będzie remontowana i będzie dwukierunkowa także infra się poprawia.