hAeS napisał(a):
przy basenie coś tam z cyfrą plus, niby samochod sluzbowy a wywiezie cie na wieś i wroci po paru godzinach. ściema totalna.
Praca polega na sprzedawaniu Cyfry+ (sprzedaż bezpośrednia). Pracujesz jako konsultant ds. sprzedaży. Wysyłają Cię w kilka osób samochodem na wsie (w promieniu ok. 120km), chodzisz po domach i namawiasz ludzi na podpisanie umowy z cyfrą.
Rekrutacja trwa przez cały rok, pracowało tam mnóstwo osób. Dużo osób odpada po pierwszym dniu szkolenia praktycznego, widząc na czym polega ta praca. Ogłoszenia o pracę są typu przyjmę przedstawicieli handlowych, wyszkolę handlowców, przyjmę tegorocznych maturzystów itp., oczywiście zawsze się zmienia e-mail.
Ogólnie nie polecam i przestrzegam ! Zarobki bardzo małe (umowa prowizyjna, czyli ile sprzedaż tyle dostajesz kasy 60zł od umowy+bonusy), pracujesz od 9-12 godzin, musisz wykorzystywać sztuczki marketingowe na kliencie (bo bez tego nie sprzedaż tak drogiej oferty, pakiet komfortowy + opcja HBO lub/i Canal+ oraz 350 zł za sprzęt i montaż), chodzisz od domu do domu (domokrążca, nie jest to fajne...).
Link do artykułu o tej firmie, kiedyś mieli biuro w Suwałkach (aktualnie mają w Ostrołęce, Ełku i Płocku)
http://www.mmsuwalki.pl/artykul/zostaly ... 25534.htmlMógłby napisać więcej o tej firmie i co tam się dzieje! od a do z, ale nie wiem czy mogę...
Post napisałem aby przestrzec innych oraz wyjaśnić na czym polega praca w tej firmie.
EUROSAT
Cyfra+ Autoryzowany Dystrybutor
ul. Piłsudskiego 20
07-410 Ostrołęka